juni, 2019

14jun19:30Concertreis Zwitserland: Concert in de Evangelische Kerk - Rapperswil19:30 Evangelisch-reformierte Kirche, Zürcherstrasse 40 8640 Rapperswil

Het Urker Mannenkoorinfo@urkermannenkoor.nl

(Vrijdag) 19:30

Evangelisch-reformierte Kirche

Zürcherstrasse 40 8640 Rapperswil

Urker Mannenkoor Hallelujah o.l.v. Bert Moll

Kantorei Rapperswil-Jona

Info

Tussen 12 en 15 juni hoopt het Urker Mannenkoor Hallelujah een concertreis naar Zwitserland te maken. Tijdens deze trip geeft het koor twee concerten, in samenwerking met twee Zwitserse koren. Het tweede concert vindt plaats in het schitterende Rapperswil, in samenwerking met het kerkkoor van de Evangelisch-reformierte Kirchgemeinde Rapperswil-Jona. Meer informatie over dit koor kunt u vinden op hun website.

✔ Bestel snel, gemakkelijk en veilig! ✔ Snelle bezorging! ✔ Veilig betalen met iDEAL ✔ Gratis verzending voor bestellingen boven 30 euro !                            Sluiten