Algemene voorwaarden en retourbeleid

Algemene voorwaarden en retourbeleid

U ontvangt uw bestelling zo spoedig mogelijk per post thuis. Wij streven ernaar uw bestelling binnen 2 werkdagen te verwerken. Bij binnenlandse bestellingen betaalt u in de regel € 3,95 verpakkings- en verzendkosten. Bij grotere aantallen kan dit meer zijn. Door zo gunstig mogelijk te verpakken proberen wij de kosten voor u zo laag mogelijk te houden. Bij binnenlandse bestellingen groter dan 30 euro aan CD’s of DVD’s brengen wij geen verzendkosten in rekening. Dit geldt niet in combinatie met andere kortingsacties.

Voor bestellingen vanuit het buitenland zullen altijd de volledige verzend- en bankkosten in rekening worden gebracht.

Voorbehoud
Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt en onder voorbehoud van prijswijzigingen. Wij proberen onze site zo actueel mogelijk te houden. Mocht de prijs desondanks gewijzigd zijn, dan zullen wij telefonisch of per e-mail contact met u opnemen voordat wij uw bestelling verwerken.

Retourbeleid
U hebt het wettelijk recht om bij ons bestelde producten binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. U ontvangt dan het volledige aankoopbedrag terug. Bij audio- en video-opnamen vervalt het recht op retournering als u de verzegeling verbroken hebt.

Het Urker Mannenkoor Hallelujah is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Lelystad. Dossiernummer 39041935.