april, 2020

4apr19:30Concert in de Hervormde Kerk - Zuilichem - afgelast, wordt Deo Volente verplaatst.19:30 Hervormde Kerk Zuilichem, Kerkplein 1, 5305 CX Zuilichem

Hervormde Gemeente ZuilichemChris van Herp: chrisvanherp@xs4all.nl

Hervormde Kerk Zuilichem

Kerkplein 1, 5305 CX Zuilichem

In verband met de maatregelen van de Rijksoverheid m.b.t. het corona virus is dit concert afgelast.
Dit concert zal op een later tijdstip alsnog georganiseerd worden (Deo Volente!)
De verkochte kaarten blijven geldig voor het nieuw te plannen concert.
Informatie: Chris van Herp, tel.  0418  671 69, chrisvanherp@xs4all.nl

Al diverse keren heeft het Urker Mannenkoor Hallelujah mogen zingen in dit mooie kerkje. Ook dit jaar geeft het koor hier een concert. Met een mooi programma, Mark Brandwijk achter het orgel, en een warm publiek belooft het een prachtige avond te worden.
Het Urker Mannenkoor ‘Hallelujah’ o.l.v. Bert Moll
Mark Brandwijk, orgel
Kaarten: Dit concert is volledig uitverkocht!

✔ Bestel snel, gemakkelijk en veilig! ✔ Snelle bezorging! ✔ Veilig betalen met iDEAL ✔ Gratis verzending voor bestellingen boven 30 euro !                            Sluiten