december, 2020

12dec19:30Kerstconcert in de Noorderkerk - Amsterdam19:30 Noorderkerk, Noordermarkt 48, 1015 NA, Amsterdam

Bijbelcentrum Amsterdam 'Bij Simon de Looier'amsterdam@bijbelcentrum.nl Looiersgracht 70-72, 1016 VT, Amsterdam

Noorderkerk

Noordermarkt 48, 1015 NA, Amsterdam

Het kerstconcert van het Urker Mannenkoor Hallelujah in de Noorderkerk in Amsterdam is elke keer weer een bijzondere gebeurtenis. Met bezoekers uit alle lagen van de samenleving mogen we samen kerstliederen zingen tot eer van God, om de geboorte van de Heere Jezus Christus te vieren.

De medewerkende partijen bij dit prachtige kerstconcert midden in hartje Jordaan zijn:

Het Urker Mannenkoor ‘Hallelujah’ o.l.v. Bert Moll

Mark Brandwijk, orgel/piano

Info & kaarten

Kaarten zijn te bestellen via www.bijsimondelooier.nl. Daar kunt u ook terecht voor meer informatie over dit concert.