oktober, 2020

17okt19:30Concert in de Schildkerk - Rijssen19:30 De Schildkerk te Rijssen, Schild 8, 7461 DD, Rijssen

Woord & Daad, comité Rijssenjannekepluimers@hotmail.com

De Schildkerk te Rijssen

Schild 8, 7461 DD, Rijssen

Het Urker Mannenkoor ‘Hallelujah’ o.l.v. Bert Moll

Jacob Schenk, orgel

Info & kaarten

Voor informatie en het reserveren van kaarten kunt u terecht bij Janneke Pluimers van Woord & Daad Rijssen:
D.m.v. een bericht (whatsapp of sms) naar nummer: 06 129 145 27  of een email naar: woordendaadrijssen@hotmail.com
Kaarten kunnen t.z.t. afgehaald worden op het volgende adres:  Arend Baanstraat 11a  in Rijssen.
Verzenden is ook mogelijk.

Koop tijdig uw kaart, dan bent u verzekerd van een zitplaats. Wij kunnen geen voorkeursplaatsen reserveren.

Collecte

De totale opbrengst van dit concert is voor de stichting Woord & Daad. Tijdens het concert wordt er een collecte gehouden.

✔ Bestel snel, gemakkelijk en veilig! ✔ Snelle bezorging! ✔ Veilig betalen met iDEAL ✔ Gratis verzending voor bestellingen boven 30 euro !                            Sluiten