mei, 2018

10mei19:00'Zang op Hemelvaart' in de Vlechttuinen - Urk19:00 Sporthal de Vlechttuinen, Vlechttuinen 8, 8322 BA Urk

Zang op Hemelvaartinfo@zangophemelvaart.nl 0527 683 935

(Donderdag) 19:00

Sporthal de Vlechttuinen

Vlechttuinen 8, 8322 BA Urk

Dit jaarlijks terugkerende evenement is telkens weer een groot succes. Verschillende Urker koren brengen hier enkele nummers van hun repertoire ten gehore. Ook is er veel samenzang, waarbij de aanwezigen samen met de koren God mogen loven. Dit jaar werken opnieuw veel koren mee met de avond:

Chr. Urker Visserskoor “Crescendo”

Mannenkoor “Urker Zangers”

Christelijk Jong Gemengd Koor “Immanuel”

Kinderkoor “Klein Maar Dapper”

Urker Mannenkoor “Hallelujah”

Urker Mannenkwartet

Chr. Brassband “Valerius”

e.v.a.

Info & kaarten bestellen via

www.zangophemelvaart.nl

Impressie

In de onderstaande video’s ziet u het lied ‘Vaste rots van mijn behoud’ en Psalm 42, die we in 2016 en 2017 ten gehore mochten brengen tijdens Zang op Hemelvaart.

✔ Bestel snel, gemakkelijk en veilig! ✔ Snelle bezorging! ✔ Veilig betalen met iDEAL ✔ Gratis verzending voor bestellingen boven 30 euro !                            Sluiten